Salata cu rosii, ardei si anghinare

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o mina buna de frunze tinere de papadie
  • 2 miini de anghinare
  • 2 buc. rosii mari
  • 1 buc. ardei gras
  • 1 lamiie
  • 2 oua
  • 1 lingura de mustar
  • o cescuta de ulei
  • o lingura de otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, se curatata, apoi se taie in sferturi. Se spala foarte bine frunzele de papadie si se rup. Se curata anghinarele de cozi si de frunze, se taie felii late de 1 cm si se pun sa fiarba in apa usor sarata. Cind s-au racit, se taie feliile de anghinare in bastonase. Intr-un castron se combina mustarul cu otetul, sarea, piperul, apoi, frecind, intocmai ca la maioneza, se pune picurat uleiul. Se taie rosiile si ardeii, se pun peste oua, anghinare si papadie si se asezoneaza salata cu sosul de mustar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise