Salata cu spanac si pastrav la cuptor

Pastravul se condimenteaza si se introduce la cuptor invelit in folie de aluminiu.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame de spanac
  • - un pastrav
  • - condimente pentru peste
  • - 4 rosii
  • - un ardei gras
  • - 2 ciuperci
  • - zeama de lamaie
  • - patrunjel
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Spanacul se taie fasii.

Pastravul se condimenteaza si se introduce la cuptor invelit in folie de aluminiu.Cand este gata se marunteste.

Rosiile, ardeiul gras si ciupercile se taie feliute.

Patrunjelul se toaca marunt.

Se pun intr-o salatiera, se adauga zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise