Salata cu spanac si pastrav la cuptor

Pastravul se condimenteaza si se introduce la cuptor invelit in folie de aluminiu.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame de spanac
  • - un pastrav
  • - condimente pentru peste
  • - 4 rosii
  • - un ardei gras
  • - 2 ciuperci
  • - zeama de lamaie
  • - patrunjel
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Spanacul se taie fasii.

Pastravul se condimenteaza si se introduce la cuptor invelit in folie de aluminiu.Cand este gata se marunteste.

Rosiile, ardeiul gras si ciupercile se taie feliute.

Patrunjelul se toaca marunt.

Se pun intr-o salatiera, se adauga zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise