Salata cu taitei si cascaval

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conserva mica de pateu,
  • 150 g cascaval Emental,
  • 1 pumn de taitei patratele,
  • 1 ciorchine mare de strugure alb,
  • maioneza frantuzeasca preparata din 2 oua,
  • 200 ml smantana, sare.

Mod de preparare

Taiteii se fierb in apa cu sare, apoi se racesc prin strecurare, chiar se usuca putin.

Pateul taiat cuburi se amesteca cu taiteii, cu cascavalul taiat in cuburi, cu maioneza subtiata cu smantana si se pune intr-un castron.

Se asaza in straturi alternative si intre straturi se presara boabe de struguri.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise