Salata cu ton si cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g fasole verde 150 g sparanghel (sau alta leguma de sezon) 150 g mazare 150 g porumb (din conserva) 150 g dovlecei
  • taiati 200 g cartofi noi
  • fierti si taiati 150 g masline cateva frunze de busuioc 200 g rosii mici (cherry)
  • taiate in doua 6 linguri vinegreta 1 conserva de ton 6 oua
  • fierte

Mod de preparare

Fierbe legumele la aburi in ordinea urmatoare (ca sa se patrunda, nu sa se sfarame): fasolea verde, sparanghelul, mazarea si dovleceii. Scurge de apa si, cat sunt inca fierbinti, amesteca legumele cu cartofii, maslinele, busuiocul, rosiile si vinegreta. Portioneaza amestecul in boluri, iar deasupra pune fasii de ton si sferturi de ou.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise