Salata cu ton si cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g fasole verde 150 g sparanghel (sau alta leguma de sezon) 150 g mazare 150 g porumb (din conserva) 150 g dovlecei
  • taiati 200 g cartofi noi
  • fierti si taiati 150 g masline cateva frunze de busuioc 200 g rosii mici (cherry)
  • taiate in doua 6 linguri vinegreta 1 conserva de ton 6 oua
  • fierte

Mod de preparare

Fierbe legumele la aburi in ordinea urmatoare (ca sa se patrunda, nu sa se sfarame): fasolea verde, sparanghelul, mazarea si dovleceii. Scurge de apa si, cat sunt inca fierbinti, amesteca legumele cu cartofii, maslinele, busuiocul, rosiile si vinegreta. Portioneaza amestecul in boluri, iar deasupra pune fasii de ton si sferturi de ou.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise