Salata cu ton si sfecla rosie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 conserve de ton maruntit
  • 1 sfecla potrivita
  • cateva de felii ardei gras (orice culoare)
  • maioneza
  • cateva picaturi de lamaie
  • condimente pentru peste
  • sare, piper

Mod de preparare

Sfecla se pune la fiert in jur de o ora. Dupa ce a fiert, se lasa un pic la racit, apoi se decojeste si se taie cu ajutorul unui robot de bucatarie sau se poate rade pe razatoare. Se adauga in sfecla tonul din conserva scursa de lichid si cateva bucatele de ardei. Se amesteca cu maioneza. Se adauga si condimente pentru peste. Se potriveste gustul cu sare si piper.Se poate manca dupa maxim 5 minute de la preparare!

E pur si simplu delicios-si asta va spune cineva care nu era innebunit dupa sfecla!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise