Salata cu untisor si fasole galbena

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 100 grame de fasole galbena
  • - 150 grame de untisor
  • - 3 ciuperci
  • - 2 rosii
  • - 2 castraveti
  • - 3 linguri de sos picant
  • - 150 grame de cascaval
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Fasolea galbena se fierbe in apa cu sare.

Untisorul se taie fasii.

Ciupercile, rosiile si castravetii se taie feliute.

Cascavalul se taie cubulete.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga sosul picant si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise