Salata cu untisor si file de merluciu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame de creson
  • - 6 ciuperci
  • - 10 masline
  • - zeama de lamaie
  • - 2 rosii
  • - 2 bucati de file de merluciu
  • - smantana
  • - knorr dressing tzatziki

Mod de preparare

Cresonul se spala si se rupe bucati,

Ciupercile se curata, se spala, se taie rondele si se calesc in putin ulei, dupa care se inabusa.

Rosiile se curata si se taie feliute.

Maslinele se taie feliute.

Pestele se prepara la gratar condimentat in prealabil cu condimente pentru peste, iar cand este gata se marunteste.

Se asaza toate intr-o salatiera, se adauga smantana si zeama de lamaie si pentru savoare adaugam si knorr dressing tzatziki.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise