SALATA DE ANDIVE

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 capatina salata verde
  • 6 andive belgiene
  • 2 linguri mustar Dijon
  • 1/2 lingurita cimbru pisat
  • 2 lingurite sos de soia
  • sare,piper
  • 6 linguri ulei de masline
  • 4 linguri otet rosu
  • 2 oua fierte tari tocate
  • 4linguri patrunjel tocat

Mod de preparare

Pe un platou se aranjeaza frunzele de salata andivele se taie rondele si se pun deasupra . Intr-un vas(borcan cu capac,cel mai bine) se amesteca mustarul,cimbrul,sosul de soia,sarea,piperul,uleiul si otetul.Se pune capacul borcanului si se agita bine. Se pun ouale tocate si se mai agita Se adauga patrunjelul. Se pune peste salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise