Salata de andive cu nuca si smantana

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 andiva
  • 1 mana miez nuca
  • 100 grame cascaval
  • 1 rosie
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

1. Speli andiva, ii desfaci frunzele si o tai marunt.

2. Tai marunt nuca si o parte din cascaval, le amesteci cu andiva si pui uleiul de masline si un praf de sare.

3. La final adaugi cascavalul taiat cuburi sau felii foarte subtiri.

SFAT!!!

Rosia e numai buna pt decor in acest caz. Reteta iese foarte buna si cu branza Camembert.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise