Salata de andive cu piept de curcan si cu maioneza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • andive 500 g -piept de curcan 300 g -maioneza 250 g -mustar 10 g -otet 20 ml

Mod de preparare

Se spala andivele si se indeparteaza frunzele vestede.Apoi se defac frunzele sanatoase si se taie bucati mici. Pieptul de curcan fript se taie julien. Se amesteca maioneza cu o lingura de mustar si se subtiaza cu otet amestecat cu apa. Se adauga andivele si pieptul de curcan si se amesteca putin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise