Salata de andive cu piept de curcan si maioneza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g andive
  • - 300 g piept de curcan
  • - 250 g maioneza
  • - 10 g mustar
  • - 20 ml otet de mere
  • - 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Andivele se spala, se indeparteaza frunzele vestede.

Se defac frunzele sanatoase si se taie bucati mici.

Pieptul de curcan fript se taie julien.

Maioneza se amesteca cu o lingurita de mustar si se subtiaza cat este necesar cu otet amestecat cu apa.

Se adauga andivele si pieptul de curcan si se amesteca putin.

Se consuma indata ce a fost preparata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise