Salata de andive cu sos de smintina

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ½ kg andive
  • 8 linguri smintina
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • 1 lingura ulei
  • ½ lamiie
  • verdeturi tocate
  • 1 ceapa tocata

Mod de preparare

Andivele curatate si spalate se sareaza si se pun intr-o salatiera. Se presara sosul: se amesteca smintina cu mustarul, uleiul, zeama si coaja rasa de la ½ lamiie, marar, patrunjel, tarhon si ceapa taiate marunt. Se bat toate cu telul pina cind se obtine un sos gros. Se amesteca andivele cu acest sos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise