Salata de andive, sfecla rosie si varza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g andive,
  • 1 sfecla rosie fiarta sau coapta,
  • 1 varza mica,
  • 3 linguri suc de rosii,
  • sare, ulei,

Mod de preparare

Sfecla rosie fiarta sau coapta se da pe razatoarea mare, andivele se taie rondele, varza se toaca marunt sau se da pe razatoarea mare. Se amesteca toate legumele si se adauga sucul de rosii, sarea si ulei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise