Salata de ardei copti

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg ardei gras
  • 1 kg rosii
  • 150 ml ulei
  • 1 leg. marar verde
  • 75 ml otet
  • 30 g sare

Mod de preparare

Se coc ardeii pe plita incinsa. Dupa ce s-au copt se aseaza in castron, se presara sare si se mentin acoperiti pina ce se racesc. Se curata de coaja si se spala, apoi se adauga uleiul, otetul, sarea si se amesteca. Se portioneaza cite doua bucati la portie. Se asaza in salatiera; deasupra se pun rosiile taiate rondele si marar taiat marunt. Sosul rezultat se toarna in fiecare salatiera.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise