Salata de ardei copti cu ton

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii,
  • 3-4 ardei,
  • 2 cepe,
  • 2 mere,
  • 50 g masline,
  • 150 g ton in ulei,
  • 2 linguri ulei masline,
  • 1 lingura zeama de lamaie,
  • sare, piper,

Mod de preparare

Ardeii se coc pe aragaz, aproximativ 15 minute, pana se inegreste coaja, se pun sub jet de apa rece, pentru a indeparta cu usurinta pielita, se curata de seminte, se desfac in fasii. Intr-un vas se pun ardeii, ceapa, marul, rosiile, taiate cuburi mici, maslinele si tonul scurs, se adauga ulei de masline, sare, piper zeama de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise