SALATA DE AVOCADO

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 bucati avocado
  • - 2 rosii
  • - 1 castravete
  • - 1 salata
  • - 50 gr miez de nuca
  • Pentru sos:
  • - 2 lingurite mustar de Dijon
  • - 2 lingurite zahar brun fin
  • - 2 linguri otet de vin alb
  • - 4 linguri ulei

Mod de preparare

Avocado se curata de coaja, se scot samburii si se taie in felii subtiri. Tot in felii subtiri se taie si rosiile si castravetele. Frunzele de salata se aranjeaza frumos de un platou iar desupra se pun feliile de avocado, rosiile, castravetele si miezul de muca taiat sau sfaramitat.

Pentru a realiza sosul, pune toate ingredientele necesare intr-un castronel, amesteca bine si toarna peste salata exact inainte de a o servi. Daca torni sosul inainte si nu manaci din salta imediat aceasta se va inmuia si nu va avea un aspect foarte placut!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise