Salata de boeuf

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g rasol de vaca
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 200 g mazare
  • 10 castraveciori murati
  • 1 gogosar acru
  • 200 g maioneza
  • 5-6 masline negre
  • frunze de patrunjel verde
  • mustar
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se fierbe carnea cu morcovii, telina, patrunjelul, cartofii in coaja si mazarea separat; Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete, se taie pe rand cubulete si celelalte legume; Se taie cubulete mici si carnea si muraturile; Se pune totul intr-un vas, se amesteca, se adauga si mazarea, sarea, piperul, putin mustar si o parte din maioneza; Se aranjeaza totul pe un platou, se da forma cu cutitul si se acopera cu restul de maioneza; Se ormeaza cu felii de ou, masline, patrunjel verde si gogosar rosu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise