Salata de bouef

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept pui
  • 3-4 morcovi
  • 2-3 felii telina
  • 9 cartofi medii
  • 300 g castraveti murati
  • 1 gogosar murat-rosu
  • 150 g masline negre
  • 3 oua
  • patrunjel verde
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata morcovii, cartofii si telina si se pun la fiert impreuna cu pieptul de pui. Dupa ce au fiert, se taie cubulete mici si se amesteca cu castravetii murati taiati marunt, se adauga sare si piper dar si maioneza.

Maioneza - preparare:

se mixeaza un galbenus de ou fiert cu doua galbenusuri de oua crude si se adauga ulei putin cate putin. Atentie, se mixeaza intr-un singur sens, de la dreapta la stanga, in sensul arcelor de ceas.

Se aseaza salata pe platou si se orneaza dupa plac cu gogasari murati, masline, albus de ou fiert si patrunjel.

Spor la treaba.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise