Salata de capere

Timp pregatire
15 minute

Ingrediente

  • 3 cepe mari
  • 4 linguri de untdelemn de masline (sau altul fin)
  • 150 g capere mari (se gasesc la borcane)
  • o lingura de otet de vin
  • sare
  • piper
  • o legatura de patrunjel tocat.

Mod de preparare

Se curata cepele, se taie in patru si apoi in feliute subtiri. Se incinge jumatate din untdelemn intr-o tigaie si se caleste ceapa in el la flacara mica, pana se inmoaie si devine maro deschis. Se trec caperele printr-un jet de apa si se lasa sa se scurga. Ceapa calita se stinge cu otet, apoi se adauga caperele. Se pun intr-un castron si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. La masa, se amesteca salata de capere cu restul de untdelemn, se sareaza, se pipereaza si se adauga patrunjelul tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise