SALATA DE CARTOFI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg de cartofi
  • - 2 oua
  • - ceapa verde
  • - ardei gras colorat
  • - 2 castraveti murati
  • - 100 gr sunca sau salam
  • - mustar iute
  • - sare si piper

Mod de preparare

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja cu putina sare. Dupa ce au fiert se curata, se lasa sa se raceasca si se dau pe razatoarea mica. Se presara peste ei sare, piper si doua lingurite mustar. Se pregateste o maioneza din doua galbenusuri (unu fiert si unul crud -vezi mod de preparare maioneza in postul Salata BOEUF). Albusul de la oul fiert se toaca marunt si se adauga in pasta. Ceapa, ardeiul, sunca si castravetii murati se taie marunt si se adauga peste cartofi. Atentie: dupa ce au fost taiati marunt, castravetii se scurg inainte de a fi adaugati in compozitie.

Se amesteca si se adauga maioneza. Se potriveste de sare, piper si mustar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise