Dupa ce am fiert cartofii ii trecem printr-un jet de apa rece si ii lasam la scurs. Telina o curatam, o spalam si o taiem in cubulete micute. Ardeiul il curatam si pe el de cotor si seminte si il tocam cubulete cat mai mici. Ceapa curata, o taiem solzisori.
Maioneza am pregatit-o astfel: dintr-un galbenus de ou, sare, zeama de lamaie si o lingurita de mustar, am frecat cu ulei de floarea soarelui pana am ajuns la cantitatea dorita.Adaugam cartofii intr-un castron incapator si rasturnam si restul legumelor. Le saram si pipeream.
Turnam si maioneza. Daca nu va place cu maioneza o puteti inlocui cu iaurt natural gras, de tip grec.
Presaram pe deasupra cu patrunjel tocat.
Merge foarte bine cu piept de pui facut la gratar.
Alta varianta: la aceasta salata delicioasa se poate adauga si ou fiert, taiat in rondele si sunculita taiata cubulete mici.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise