SALATA DE CARTOFI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi medii
  • 4 oua
  • ulei
  • otet
  • 2 cepe de apa
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Curata cartofii, taie-i in cubulete si pune-i la fiert in apa cu putina sare. Verifica cu o furculita daca au fiert bine.

Intre timp, taie ceapa julien si pune ouale la fiert cca 10 min ca sa iasa tari, in apa cu sare.

Scurge cartofii de apa, pune-i intr-un castron mai mare si adauga ceapa. Amesteca usor.

Curata ouale si taie-le sferturi.

Pune ouale deasupra cartofilor si presara patrunjel tocat. Adauga otet si ulei dupa gust si potriveste bine de sare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise