Salata de cartofi copti si sparanghel

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi de marime mica,
  • 200 g fasole verde(congelata sau proaspata),
  • 200 g sparanghel proaspat,
  • 3 rosii cireasa,
  • 2 catei usturoi,
  • 1 ceapa mica,
  • 3-4 linguri ulei masline,
  • 3 linguri otet,
  • 15-20 masline mari, nu foarte sarate, sare, piper

Mod de preparare

Cartofii se spala in coaja, se taie in doua. Se pun la prajit in ulei, se scot si se pun pe o hartie absorbanta, pentru a indeparta excesul de ulei.Sau se pot coace la cuptor. Se lasa la racit. Ceapa si usturoiul se toaca marunt, se pun intr-un vas, se adauga uleiul si otetul, se amesteca bine. Fasolea verde si sparanghelul se pun la fiert pentru 25 minute, in apa cu putina sare. Intr-un bol se adauga fasolea taiata in doua, sparangelul taiat in trei, cartofii, maslinele si sosul de ceapa cu usturoi. Se amesteca si se serveste imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise