Salata de cartofi copti si sparanghel

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi de marime mica,
  • 200 g fasole verde(congelata sau proaspata),
  • 200 g sparanghel proaspat,
  • 3 rosii cireasa,
  • 2 catei usturoi,
  • 1 ceapa mica,
  • 3-4 linguri ulei masline,
  • 3 linguri otet,
  • 15-20 masline mari, nu foarte sarate, sare, piper

Mod de preparare

Cartofii se spala in coaja, se taie in doua. Se pun la prajit in ulei, se scot si se pun pe o hartie absorbanta, pentru a indeparta excesul de ulei.Sau se pot coace la cuptor. Se lasa la racit. Ceapa si usturoiul se toaca marunt, se pun intr-un vas, se adauga uleiul si otetul, se amesteca bine. Fasolea verde si sparanghelul se pun la fiert pentru 25 minute, in apa cu putina sare. Intr-un bol se adauga fasolea taiata in doua, sparangelul taiat in trei, cartofii, maslinele si sosul de ceapa cu usturoi. Se amesteca si se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise