Salata de cartofi cu ciuperci marinate in vin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mari fierti in coaja
  • 250g ciuperci
  • 2 cepe rase
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 pahar cu vin alb
  • 1/2 pahar cu vin rosu
  • sare
  • ulei
  • zeama de lamaie
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Cartofii se curata cat sunt calzi si se taie felii .Ciupercile taiate bucatele se inabusa in ulei si calde s e pun impreuna cu vinul alb si rosu ,si se lasa sa se macereze pana absorb tot vinul.Apoi se sareaza ,se pipereaza,se toarna deasupra uleiul ,zeama de lamaie,ceapa si cartofii;se presara cu patrunjel verde tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise