Salata de cartofi cu ciuperci marinate in vin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mari fierti in coaja
  • 250g ciuperci
  • 2 cepe rase
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 pahar cu vin alb
  • 1/2 pahar cu vin rosu
  • sare
  • ulei
  • zeama de lamaie
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Cartofii se curata cat sunt calzi si se taie felii .Ciupercile taiate bucatele se inabusa in ulei si calde s e pun impreuna cu vinul alb si rosu ,si se lasa sa se macereze pana absorb tot vinul.Apoi se sareaza ,se pipereaza,se toarna deasupra uleiul ,zeama de lamaie,ceapa si cartofii;se presara cu patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise