Salata de cartofi cu ciuperci si peste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi medii,
  • 4 ciuperici proaspete(pot fi si din conserva),
  • o conserva ton in sos de bulion(sau ulei),
  • un praz,
  • 4 feli de ananas din compot,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • marar tocat,
  • patrunjel tocat,
  • piper, sare (si vegeta)

Mod de preparare

Se curata cartofi de coaja, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.

Se spala prazul foarte bine intre frunze, se taie rondele, se pune intr-o tigaie mai adanca impreuna cu uleiul de masline la calit pentru 3 minute, la foc potrivit. Se spala ciupercile si se toaca, apoi se pun peste praz lasandu-le pe foc pana scade putin din zeama ce o lasa. Se adauga ananasul taiat in cuburi si se mai caleste 2 minute. Se adauga mararul, patrunjelul si se condimenteaza putin mai mult decat normal. Se storc cartofi de zeama se amesteca impreuna cu continutul din tigaie, iar daca mai este necesar se mai condimenteaza. Se serveste cu smantana lichida deasupra(nu foarte multa) si cu muraturi sau alte preferinte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise