SALATA DE CARTOFI CU CORIANDRU VERDE

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi fierti
  • o legatura ridichi
  • un ardei galben
  • 2 rosii
  • o legatura ceapa verde
  • 200 g iaurt
  • 100 g smintina
  • sucul unei lamii
  • 1 catel usturoi
  • patrunjel
  • coriandru verde 1/2 legatura

Mod de preparare

Cartofii fierti se curata si se taie cuburi. Ridichile se spala bine si se toaca fin. Ardeiul se taie patratele, rosiile se taie felii, ceapa verde inele. Se amesteca toate intr-un castron cu sare si piper. Iaurtul, smintina si sucul de lamiie si usturoiul pisat se amesteca si se toarna peste cartofi. Se adauga usturoiul si coriandru tocat fin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise