Salata de cartofi cu fasole boabe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi, 4 linguri pline cu virf de fasole boabe fiarta, 2 cepe, 4 linguri ulei, 2 linguri otet, 1 lingura tarhon
  • tocat, sare

Mod de preparare

Se spala bine cartofii, se pun la fiert in apa clocotita si cind sint gata, se curata fierbinti de coaja, se taie in forma de cuburi si se stropesc calzi cu ulei. Se taie ceapa felii subtiri si se sareaza bine pentru a se muia. Cind s-au racit cartofii, se amesteca bine cu ceapa care s-a muiat suficient, cu 4 linguri pline cu virf de fasole boabe fiarta pentru alta mincare, cu otetul si tarhonul tocat marunt. Se gusta pentru a se potrivi de

sare sau otet

Se serveste dupa cel putin ½ ora de la preparare

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise