Salata de cartofi cu maioneza

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Opt cartofi medii, opt castraveciori murati (sau gogonele), doua oua si
  • 250 ml. ulei pt. maioneza, doua linguri mustar iute, sare, piper, optional
  • 100 gr. soia granule, cateva masline si gogosari murati pentru ornat
  • (optional).

Mod de preparare

Spalati cartofii si puneti-i la fiert in coaja. Cat fierb cartofii,

preparati maioneza din doua galbenusuri de ou frecate cu uleiul, o lingura

de mustar (ca sa nu se taie), sare. Daca la un moment dat maioneza devine

prea groasa diluati-o cu doua linguri de zeama de lamaie. Daca va hotarati

sa puneti soia, fierbeti-o cateva minute in apa cu condimente, scurgeti-o

bine si lasati-o sa se raceasca. Curatati cartofii, taiati-i cubulete,

lasati-i sa se raceasca. Taiati castraveciorii sau gogonelele in cubulete

mici, scurgeti zeama pe care o lasa. Puneti toate ingredientele intr-un

castron impreuna cu restul de mustar, adugati sare si piper si dati la

rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise