Spalati cartofii si puneti-i la fiert in coaja. Cat fierb cartofii,
preparati maioneza din doua galbenusuri de ou frecate cu uleiul, o lingura
de mustar (ca sa nu se taie), sare. Daca la un moment dat maioneza devine
prea groasa diluati-o cu doua linguri de zeama de lamaie. Daca va hotarati
sa puneti soia, fierbeti-o cateva minute in apa cu condimente, scurgeti-o
bine si lasati-o sa se raceasca. Curatati cartofii, taiati-i cubulete,
lasati-i sa se raceasca. Taiati castraveciorii sau gogonelele in cubulete
mici, scurgeti zeama pe care o lasa. Puneti toate ingredientele intr-un
castron impreuna cu restul de mustar, adugati sare si piper si dati la
rece.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise