Salata de cartofi cu marar verde si castraveti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi rosii fierti in coaja si curatati
  • 1/3 ceasca ceapa taiata rondele
  • 1 castravete lung sau 2 din cei mici
  • 2/3 ceasca ulei de masline
  • 4 linguri oteyt alb
  • 1/2 ceasca marar tocat
  • 1 lingura mustar Dijon

Mod de preparare

Castravetele se taie in lung in jumatati, se scot semintele si se taie felii. Se amesteca castravetii cu ceapa si cartofii taiati rondele.

Se face un sos din ulei,otet si mustar si se amesteca cu cartofii. Se adauga mararul si se da la rece inainte de a servi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise