Salata de cartofi cu peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2-3 cepe mari
  • 5-6 castraveti murati
  • una conserva peste in ulei
  • 200 g maioneza
  • un iaurt mic
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Cartofii fierti si curatati se taie cuburi,ceapa se taie rondele subtiri,castravetii murati se taie betisoare si se amesteca totul.Se adauga maioneza amestecata cu iaurt,piper,sare si pestele amestecand usor sa nu se faramiteze tare .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise