SALATA DE CARTOFI CU PUI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi fierti,
  • 300 gr. ciuperci (din conserva),
  • 4 oua fierte,
  • 300 g. piept de pui ,
  • cascaval ,
  • sare,
  • piper,
  • nuci,
  • ceapa,
  • 200 g. maioneza;

Mod de preparare

1. Se fierb cartofii in coaja.

2. Se pune la fiert pieptul de pui in apa sarata si ouale, separat.

3. Ciupercile se scurg si se calesc impreuna cu ceapa.

4. Salata se aseaza in straturi, intr-o salatiera de sticla sau Jena: se rad cartofii si se aseaza in vas, se sareaza si pipereaza. Peste se pun ciupercile, apoi urmeaza ouale fierte tare si razuite. Se sareaza si se pune maioneza. Urmeaza carnea taiata felii, sare, piper si o lingura de maioneza. Se presara cascavalul dat prin razatoare, se pune restul de maioneza si totul se presara cu nuci macinate. Pana la servire, se tine la rece. Se poate servi cu vin sau bere.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise