Salata de cartofi cu sfecla rosie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame de sfecla rosie
  • - 3 cartofi
  • - un morcov
  • - 150 grame de carne de vita
  • - tarhon proaspat
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Sfecla rosie si morcovul se dau pe razatoarea mare.

Cartofii se fierb in coaja si cand sunt gata se taie cubulete.

Carnea de vita se taie cubulete si se fierbe in apa cu putin delikat.

Tarhonul se toaca marunt.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise