SALATA DE CARTOFI CU SOS DE MUSTAR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 cartofi fierti
  • 5 oua fierte tare
  • 1 legatura de patrunjel verde tocat marunt. Sosul de mustar: 4 linguri ulei de masline
  • 2 lingura vin alb
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingurita tarhon tocat
  • 2 lingurite mustar
  • 3 fire ceapa verde tocata.

Mod de preparare

Fierbeti cartofii in coaja timp de 30 minute. Lasati-i apoi la racit si decojiti-i, apoi taiati-i in cubulete. Ouale fierte tare sunt taiate in sferturi si presarate peste cartofi. Patrunjelul si tarhonul se presara pe deasupra. Pentru sos, se amesteca ingredientele pana se obtine o crema, apoi se toarna sosul peste salata. Se serveste la temperatura camerei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise