SALATA DE CARTOFI CU SOS DE MUSTAR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 cartofi fierti
  • 5 oua fierte tare
  • 1 legatura de patrunjel verde tocat marunt. Sosul de mustar: 4 linguri ulei de masline
  • 2 lingura vin alb
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingurita tarhon tocat
  • 2 lingurite mustar
  • 3 fire ceapa verde tocata.

Mod de preparare

Fierbeti cartofii in coaja timp de 30 minute. Lasati-i apoi la racit si decojiti-i, apoi taiati-i in cubulete. Ouale fierte tare sunt taiate in sferturi si presarate peste cartofi. Patrunjelul si tarhonul se presara pe deasupra. Pentru sos, se amesteca ingredientele pana se obtine o crema, apoi se toarna sosul peste salata. Se serveste la temperatura camerei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise