Salata de cartofi cu sos verde

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1/2 kg cartofi noi fierti
  • * 1 ceapa
  • * 2 oua fierte tari
  • * 5-6 ridichi
  • * 1/4 kg spanac
  • * 1 lingurita mustar
  • * 1/2 pahar maioneza.

Mod de preparare

1. Tai felii cartofii fierti si le amesteci cu ceapa taiata solzisori, ouale taiate in patru, ridichile taiate felii si mustarul.

2. Prin masina de tocat dai spanacul crud si il pui apoi la fiert pana scade sa-ti ramana 2 linguri.

3. Il lasi un pic sa se raceasca si, ca sa fie cat mai fin, il treci prin sita.

4. Pasta obtinuta o amesteci apoi cu maioneza si mustarul.

5. Iti iese astfel sosul pe care il torni peste salata si dai la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise