Salata de cartofi cu sos verde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg cartofi
  • 1 cepa de apa
  • 1 lingura mustar
  • ½ kg spanac
  • patrunjel tocat
  • 1 ceasca ulei
  • 1 galbenus crud
  • 3 oua fierte tari

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare.

Se scot cand coaja crapa usor.

Se curata calzi, se taie cuburi mici, se stropesc cu ulei si pun in salatiera.

Se pregateste maioneza din galbenusul crud, mustarul si uleiul turnat picatura cu picatura.

Peste cartofi se pune ceapa toccata marunt, apoi se amesteca usor.

Maioneza se coloreaza cu zeama de spanac.

Spanacul se da prin masina de tocat, se strange zeama intr-un ibric si se pune la fiert pana cand ramane o lingura de lichid, apoi se pune peste maioneza, se amesteca repede si se pune peste cartofi.

Salata se orneaza cu felii de ou fiert si patrunjel tocat.

Se pune la rece o ora inainte de a fi servita.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise