Salata de cartofi cu sos verde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi noi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 oua fierte tari
  • 5-6 ridichi
  • 250 g spanac
  • 1 lingurita mustar
  • 4-5 linguri maioneza
  • sare si piper dupa gust
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert;

Se pune la fiert spanacul, apoi se scurge, se trece prin sita si se amesteca cu maioneza, obtinandu-se un sos verde;

Se curata cartofii de coaja, se taie felii;

Se curata, se spala ceapa si se taie solzisori;

Se curata ridichile, se spala si se taie felii;

Se amesteca in salatiera cartofii cu ceapa, cu ridichile, cu mustarul, cu sarea si piperul;

Se toarna pe deasupra sosul verde si se orneaza cu ouale fierte taiate felii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise