Salata de cartofi cu ton si ardei

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7-8 cartofi,
  • 3-4 ardei capia,
  • 300 g ton( conserva),
  • 2-3 catei de usturoi,
  • 1/2 lamaie,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 1 lingura otet
  • 5 linguri ulei de masline,
  • sare, piper

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, aproximativ 20 minute, se curata si se taie cubulete. Ardeii se coc pe aragaz pana ce coaja se inegreste, se tin apoi sub jet de apa rece pentru a indeparta cu usurinta pielita, se curata de seminte si se taie in fasii, se toarna peste ei uleiul si usturoiul pisat. Se adauga apoi cartofii fierti si raciti, patrunjelul tocat fin, tonul scurs, sare, piper si otet. Se amesteca bine si se da la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise