Salata de cartofi cu varza rosie si sfecla

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi,2 oua rascoapte,4-5 linguri ulei,1 sfecla rosie,1/4 varza rosie,2-3 mere acrisoare,sare,otet,hrean ras,frunze de salata,crutoane
  • 9optional)

Mod de preparare

Fierbem cartofii in coaja, in apa fierbinte cu sare,ii curatam imediat,ii taiem cuburi si ii stropim cu putin ulei cat sunt calzi.

Coacem sau fierbem sfecla,o taiem cubulete si o stropim cu putin otet.Curatam merele si le dam pe razatoarea mare.Varza o taiem fideluta si o saram .

Amestecam cartofii,sfecla,varza,ouale tocate,merele si frunzele de salata rupte.Deasupra radem putin hrean si servim cu crutoane prajite.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise