Salata de cartofi cu verdeturi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi
  • 200 g fasole verde
  • 2 ridichi de luna
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • 50 g ulei
  • 40 ml otet
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa cu sare, se curata si se taie cuburi;

Fasolea se rupe in bucati cu lungimea de 3-4 cm si se fierbe in apa cu sare;

Ridichile de luna se taie feliute. Ceapa verde, usturoiul verde, patrunjelul verde si mararul verde se toaca marunt;

Se amesteca totul si se adauga sare, piper, ulei si otet subtiat cu apa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise