Salata de cartofi italiana

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg cartofi noi
  • sare
  • 2 cepe
  • 250ml supa de pui
  • ulei de masline
  • piper alb
  • 3-4 linguri otet balsamic
  • 4rosii
  • 1 bulb de fenicul
  • busuioc
  • 4 felii subtiri de Mortadella

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa cu sare 20min. Se toaca ceapa si se fierbe in supa 5min. Se adauga uleiul de masline. Se condimenteaza cu sare, piper si otet balsamic. Cartofii se curata, se taie felii si se acopera cu supa fierbinte lasandu-i sa se patrunda 30 min. Rosiile se taie felii, iar feniculul fasii. Rosiile se amesteca cu fenicul, busuioc si cartofi. Feliile de Mortadella se ruleaza, se taie jumatati si se asaza pe salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise