Salata de cartofi prajiti cu somon afumat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,6 kg cartofi;
  • 120 ml ulei;
  • 1 castravete;
  • 300 gr somon afumat;
  • 4 l.s. seminte de susan;
  • 6 l.s. otet (din vin alb);
  • sare;
  • piper negru macinat;
  • 2 l.s. marar tocat marunt;
  • Knorr salad dressing mediteranean

Mod de preparare

1.Se curata cartofii si se taie cuburi de cca 1cm marime. Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se adauga cuburile de cartofi, care se prajesc, in timp ce se amesteca mereu pana se fac auriu-maronii. Se reduce temperatura, se acopera tigaia si cartofii se calesc inabusit cca 10 minute.

2. Se spala castravetele si se taie in cuburi, iar somonul se taie in fasii inguste.

3. Semintele de susan se adauga la cartofi si se prajesc impreuna cateva minute. Cartofii si semintele de susan se pun intr-un castron si se amesteca cu otetul. Compozitia se condimenteaza cu sare si piper.

4. La urma se adauga atat cuburile de castraveti, fasiile de somon, mararul si Knorr salad dressing mediteranean, iar salata se serveste calduta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise