Salata de cartofi si icre

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi fainosi mari (fara coaja)
  • 120 gr. icre (de crap)
  • 80 ml zeama de lamaie
  • 160 ml ulei de masline
  • 2 linguri patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Cartofii taiati cubulete de circa 2 cm se pun intr-o craticioara, se acopera cu apa si se lasa pe foc sa dea in clocot, dupa care se fierb incet, cu capac, aproximativ 15 minute. Se scurg, se zdrobesc cu o furculita dupa care se lasa sa se raceasca. Se freaca bine icrele cu mixerul circa 2 minute la turatie maxima adaugind cite putin din cartofii fierti si sfarimati. Se incorporeaza - tot putin cite putin - uleiul si zeama de lamiie si cind icrele le-au

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise