salata de castraveti greceasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 castraveti
  • 100 ml ulei
  • zeama de la 1 lamaie
  • frunze de telina si patrunjel
  • 1 crenguta de cimbru
  • boabe de piper
  • 1 foaie de dafin
  • sare piper

Mod de preparare

Se pun la fiert in 300 ml apa toate ingredientele de mai sus pt 15 min.

Se adauga castraveti curatati si taiati in sferturi pe lungime, se fierb 10 min.

Se scot se scurg, zeama se lasa sa scada la jumatate, se strecoara si se toarna peste castraveti, se presara verdeata tocata.

Se servesc reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise