Salata de ceapa cu brinza si sunca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 cepe mijlocii - 4 rosii - 125 g branza telemea - 125 g jambon sau sunca - 3 linguri zeama de lamaie - 1 lingurita zahar - 3 linguri ulei - sare - verdeata tocata - salata verde

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala si se taie rondele subtiri.Separat se prepara sosul din ulei, zeama de lamaie, sare, zahar si doua linguri apa si se pune la foc mic.Dupa ce da in clocot se toarna peste ceapa, se amesteca si se lasa sa se raceasca.Branza se rade, jambonul se taie fasiute sau cubulete si se pune peste ceapa.Se adauga putin ulei, sare si zahar daca este nevoie si se amesteca usor pana ce se omogenizeaza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise