Salata de cicoare de vara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 salate cicoare de vară
  • o legătură mărar
  • 2-3 fire ceapă verde
  • un ou răscopt
  • 6-8 ridichi de lună
  • 100 ml untdelemn
  • suc de lămâie sau oţet
  • sare.

Mod de preparare

Salata se desface de frunze şi se spală fiecare în parte. Se pun într-un castron, se adaugă ceapa tăiată în felii şi se sărează. După 10 minute se stoarce între mâini, se adaugă mărarul tăiat nu prea mărunt, sucul de lămâie sau oţetul, untdelemnul şi se amestecă bine. Se garniseşte cu oul fiert, curăţat şi tăiat în patru şi cu ridichile de lună, spălate şi cu coaja tăiată astfel încât să se dea aspectul unor petale de trandafir.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise