salata de ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2kg ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • vin

Mod de preparare

Ciupercile se spala cu multa apa,dar nu se curata de pielite si se pun la fiert in apa fierbinte cu sare si zeama de lamaie si se fierb o jumatate de ora.Se strecoara , se taie fasii inguste. Se prepara un sos din zeama de lamaie , ulei , sare , piper si 1 lingura cu zeama in care au fost fierte ciupercile.Se toarna acest sos peste ciuperci si se amesteca cu patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise