salata de ciuperci

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de ciuperci
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu otet
  • 3 linguri cu ulei
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Curata ciupercile, spala-le in mai multe ape, dupa care pune-i sa fiarba in apa cu sare, cam 20-25 min.

Scurge-i apoi bine si asaza-i intr-un castron. Toarna peste ei mujdeiul facut din usturoiul zdrobit, ulei, otet si apa. Presara verdeata tocata fin si lasa la rece cca 10-15 min. Serveste cu friptura, dar poti incerca si cu mamaliguta calda.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise