Salata de ciuperci cu maioneza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr ciuperci proaspete sau 1 cutie conserva de ciuperci
  • 150 gr masline
  • 1 piept pui
  • 3-4 cepe potrivite ca marime
  • 1-2 linguri de otet
  • 300 gr maioneza
  • 1 gogosar pentru ornat

Mod de preparare

1.pieptul de pui se fierbe si se taie cubulete.Ciupercile daca sunt proaspete se spala,se spala,se curata si se fierb in apa cu sare.Se scurg se lasa la racit si se taie felioare

2.Ceapa se taie feliute subtiri pe partea lunga si se freaca cu saresi se pune sa dea in clocot in apa cu otet.Se scoate se spala cu apa rece si se lasa la scurs

3.Se ameste pieptul taiat,ciupercile,ceapa si se toarna maioneza

4.Se serveste pe un platou decorat cu masline si felioare de gogosar

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise