Salata de ciuperci cu maioneza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr ciuperci proaspete sau 1 cutie conserva de ciuperci
  • 150 gr masline
  • 1 piept pui
  • 3-4 cepe potrivite ca marime
  • 1-2 linguri de otet
  • 300 gr maioneza
  • 1 gogosar pentru ornat

Mod de preparare

1.pieptul de pui se fierbe si se taie cubulete.Ciupercile daca sunt proaspete se spala,se spala,se curata si se fierb in apa cu sare.Se scurg se lasa la racit si se taie felioare

2.Ceapa se taie feliute subtiri pe partea lunga si se freaca cu saresi se pune sa dea in clocot in apa cu otet.Se scoate se spala cu apa rece si se lasa la scurs

3.Se ameste pieptul taiat,ciupercile,ceapa si se toarna maioneza

4.Se serveste pe un platou decorat cu masline si felioare de gogosar

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise