Salata de ciuperci cu oua

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 oua
  • 800 kg ciuperci
  • ceapa verde(de preferinta verde)
  • frunze de patrunjel,masline
  • ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • sare,piper (dupa gust)
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare

Se spala bine 8 oua si se pun la fiert timp de 10 min,apoi se lasa la racit.

Se spala si se curata ciupercile , se pun la fiert cu putina sare si se lasa pana se inmoaie(avand grija sa nu se inmoaie prea tare).

Se scurg ciuperile si se lasa la racit.

Cand ouale sunt reci se curata de coaja si se taie rondele.

Se taie ceapa si ciupercile si se adauga peste oua.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Separat se prepara dintr-un ou ,o lingurita de mustar si ulei maioneza.

Maioneza se amesteca cu 1-2 linguri de smantana si apoi se amesteca cu restul salatei.

Se aseaza totul pe un platou si se orneaza cu frunze de patrunjel si masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise