Salata de ciuperci cu oua

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr morcovi
  • 100 gr telina
  • ulei
  • lamaie
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile se curata, se spala, se taie felii subtiri si se pun intr-un vas cu putina apa, si se lasa sa fiarba 20 min, acoperit. Ouale fierte, se taie marunt(numai unul), se pune in salatiera cu ciupercile racite si scurse bine. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie pestisori, se presara cu sare si se freaca usor, apoi se adauga in salatiera cu ciuperci. Se codimenteaza cu sare, zeama de lamaie si se toarna deasupra ulei. Se amesteca bine si se orneaza cu felii de ou. Pe deasupra se presara cascaval ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise